Voordeelprogramma ledenSteenbergse Courant voert voor zijn leden een zeer aantrekkelijk voordeelprogramma. Een lid ontvangt niet alleen de krant elke week in de bus, maar profiteert daarnaast van diverse aantrekkelijke voordelen. Die zorgen ervoor dat het lidmaatschapsgeld van 32,50 euro per jaar eenvoudig wordt terugverdiend. Sterker nog: een lid van Steenbergse Courant behaalt met zijn lidmaatschap nog extra voordeel ook!

Voordelen lidmaatschap Steenbergse Courant
1. Bij een jaarlidmaatschap van slechts 32,50 euro* krijgt u jaarlijks gratis de mogelijkheid een advertentie ter waarde van 12,50 euro te plaatsen voor iets dat u wil aanbieden of verkopen.  
2. Als lid krijgt u jaarlijks een advertentiekorting van maar liefst 25% op een familiebericht dat u plaatst. (aankondiging geboorte, huwelijk, jubileum of overlijden). Deze korting is gemiddeld 15 euro en kan oplopen tot maar liefst 30 euro.
3. Als lid kunt u een gratis S.O.S.-berichtje plaatsen wanneer u iets hebt verloren en u de hulp in wilt roepen van Steenbergse Courant-lezers
4. In elke ledeneditie worden aanbiedingsacties en winacties geplaatst die alleen gelden voor leden van Steenbergse Courant. Door deze aanbiedingen krijgt u dus exclusief voordeel bij winkels en bedrijven uit Steenbergen en omgeving.
5. Als lid ontvangt u Steenbergse Courant elke week.

Registreren
Bent u nog geen lid? Of bent u al lid en wilt u profiteren van het voordeelprogramma? Registreer u dan eenvoudig via de links in de rechterkolom van deze website (ook voor een digitaal lidmaatschap). Hier vindt u ook een link naar het registratieformulier voor een cadeaubon van lidmaatschap Steenbergse Courant.

Heeft uw vragen? Neem dan contact op met Steenbergse Courant via administratie@steenbergsecourant.nl. 


*Postabonnees die in de gemeente Steenbergen wonen betalen 7,00 euro extra als tegemoetkoming in de portokosten. Postabonnees buiten de gemeente Steenbergen betalen 22,50 euro extra.

Een lidmaatschap op Steenbergse Courant wordt elk kalenderjaar automatisch verlengd. Wilt u het lidmaatschap beëindigen dan dient u dat tenminste 1 maand voor het einde van het jaar schriftelijk te doen.